Demensteamet Västerås Stad

För en god och säker demensvård

BPSD-utbildningar 2018

| Inga kommentarer

Tänk att det redan är slutet av november. Året har gått så fort och vi har hunnit med en hel del. Under 2017 har vi haft möjlighet att erbjuda sex utbildningstillfällen i BPSD-registret, vilket innebär att ca 60 personer har blivit utbildade BPSD-administratörer i år.

Nu pågår planeringen för nästa år, 2018. Vi planerar bland annat in utbildningstillfällen för administratörer i BPSD-registret. Nästa år kommer vi byta utbildningslokal från Stadshuset till Nygårdsgatan. Vi har en jättefin utbildningslokal här och kommer kunna erbjuda några fler platser till varje tillfälle. Du som är chef eller hälso- och sjukvårdspersonal och vet med er att ni inte har gått utbildningen, kom ihåg ni är viktiga för att arbetssättet ska fungera. Även utvalda undersköterskor ska vara administratörer, så se över hur behovet ser ut på ert boende.

Tänk om vi kunde få ansvariga läkare, som har avtal med det boende du arbetar på, att också gå administratörsutbildningen. Det är ett bra sätt för läkaren att få kunskap om BPSD och öka delaktigheten i arbetssättet med BPSD-registret. Därför har vi skickat en inbjudan till dem också!

Här hittar du inbjudan till vårens första tillfälle »  BPSD-utbildning januari 2018

Välkomna med er anmälan och ha en fortsatt bra dag!

Mvh Lotta & Caroline

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.