Demensteamet Västerås Stad

För en god och säker demensvård

Höstens aktiviteter…

| Inga kommentarer

Hej!

Under hösten sätter alla aktiviteter igång, skolor börjar, träningen kommer igång igen och Demensteamets olika aktiviteter startar 🙂 Passa på att ta del av det som kan vara aktuellt för just dig och sprid till andra som kan vara berörda.

Som vanligt så finns det möjlighet att delta i administratörsutbildning i BPSD-registret och den här terminen finns det två utbildningstillfällen att välja på som faktiskt är fullbokade redan. Märker vi att det finns ett behov av ett ytterligare utbildningstillfälle så ska vi självklart försöka ordna det åt er. Så anmäl er även om det är fullt så vi ser om behovet finns. Du hittar inbjudan till utbildningen här »

TjoHoo! Höstens återträff för alla er som har deltagit i administratörsutbildningen i BPSD-registret är spikad. Den blir den 11 november och antingen går du på förmiddags- eller eftermiddagspasset. Den här gången slår vi på stort… vi har bjudit in en föreläsare och vi kommer vara på ACC. Inbjudan kommer någonstans i månadsskiftet augusti-september.

Sen har vi såklart en hel del annat för oss t ex lärandeseminarium för chefer, föreläsningar på olika enheter både hemtjänst och särskilda boenden, andra utbildningsinsatser bland annat i Tidiga tecken för LSS-personal och ett inspirationstillfälle i ett kommunikationsmaterial som heter ”Samtal med bilder” för biståndshandläggare, hemtjänstpersonal och personal på dagverksamhet. 

3379605-tradgardsmobler

Ta för vana att gå in och kika på hemsidan så att du håller dig uppdaterad!

Må så gott! 

//Lotta och Caroline

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.