Demensteamet Västerås Stad

För en god och säker demensvård

Möten med minnen

| Inga kommentarer

Hej på er! 

Hoppas att ni alla har haft en skön semester och har tankat på lite ytterligare energi. Sen i måndags är jag och Lotta på plats efter semestern och är i full fart att planera för höstens aktiviteter.

Vi vill tipsa dig om att följa oss här på bloggen och gilla oss på Facebook för att få koll på kommande aktiviteter. Om du scrollar ner lite på sidan så ser du rubriken ”Följ bloggen via e-post”. Skriv in din e-postadress där så får du ett e-post skickat till dig varje gång ett nytt blogginlägg publiceras. Smidigt! Passa också på att klicka dig runt på hemsidan för att se nytt som publiceras, t.ex. under fliken ”utbildningar” där det redan nu finns spännande utbildningar att anmäla sig till. 

Vi vill även tipsa dig om ”Möten med minnen” på Karlsgatan 2, Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum. Det är specialvisningar för personer med demenssjukdom tillsammans med anhörig eller personal. Under hösten erbjuds två olika visningar:  ”Abstrakt – konst med färg och form ur museets samling” och ”När då var nu- Modärna tider”. Under visningen tittar ni tillsammans på några utvalda föremål eller konstverk. Ta chansen att delta tillsammans med den person du arbetar för eller som du är anhörig till. Jag var med vid ett tillfälle när detta startade för 3 år sedan och det är en häftig upplevelse när minnen väcks till liv! Klicka här för att komma till inbjudan! 

Snart kommer inbjudan till höstens inspirationsträff för dig som är administratör i BPSD-registret. Denna gång i form av en föreläsning med en inbjuden föreläsare du inte vill missa så håll ögonen öppna! 

Ha det fint så hörs vi snart igen! 

Caroline

 

 

 

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.