Demensteamet Västerås Stad

För en god och säker demensvård

Anpassad träningsform i ett lugnare tempo…

| Inga kommentarer

Jag har varit i kontakt med Elin som arbetar som träningsansvarig på träningsanläggningen Medley på Lögarängsbadet för att skräddarsy ett träningspass för de som är i ett tidigt stadium av sjukdomen. Där träningen kommer att vara anpassad med enkla övningar i ett lugnare tempo med fokus på balansträning, där man tränar i en mindre grupp tillsammans med sin anhörig under en lugnare tid på dagen då det är färre som vistas i lokalerna.

För en vecka sedan var vi på studiebesök tillsammans med våra deltagare och anhöriga från samtalsgruppen. Vi fick en rundvandring på träningsanläggningen, både inne och utomhus, vi fick prova på en del maskiner och fick även prova på ett träningspass med en mer anpassad träningsform i ett lugnare tempo med fokus på balans.

Tusen tack Elin för att du tog dig tid att träffa oss och för ditt fantastiska engagemang!

”På Medley Lögarängen kan du simma, träna på gym, köra gruppträning både på land och i vatten, samtidigt som du får utsikt över Mälaren. Vi har något som passar alla åldrar, från Bebis till Senior!

Varmt välkomna att prova på kostnadsfritt en hel vecka, ALLA kan vara med. Blir du medlem får du allt detta för endast 332 kr i månaden (gäller fram till den 25 oktober 2022)”

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.