Demensteamet Västerås Stad

För en god och säker demensvård

Vi vill tacka för oss!

| 1 kommentar

Hej på er!

Det här blir vårt sista blogginlägg… för om två veckor kommer vi båda att sluta i Demensteamet för att gå vidare med nya spännande uppdrag! Caroline kommer att fortsätta i Västerås stad och arbeta som projektledare inom välfärdsteknologi medans Lotta kommer att arbeta som specialistsjuksköterska på Norlandia här i Västerås.

Åren går snabbt kan vi konstatera… För 8 år sedan träffades vi för första gången med uppdrag att starta upp ett demensteam i Västerås stad. På den tiden utgick vi från Stadshuset och satte genast igång att planera vårt arbete och knyta nya kontakter. Inspirationen och glädjen flödade! 🙂 Oj, vilket roligt jobb vi har haft! Det är mycket tack vara er, alla ni härliga människor som arbetar med personer som har en demenssjukdom.

Vi vill nu med detta blogginlägg säga tack till er! Ni är för många för att kunna säga tack till var och en av er, men ni vet alla vilka ni är. Fortsätt med det fina arbetet ni gör och kom ihåg att ni gör skillnad för personen med demensjukdom i varje möte.

Vad händer med demensteamet? Självklart kommer demensteamet leva vidare med nya krafter. En jobbannons ligger nu ute där man söker en sjuksköterska med erfarenhet inom demensområdet och en specialistundersköterska med inriktning demens. Har du kompetensen som krävs och känner dig sugen på att utbilda, handleda och bidra till en förbättrad demensvård så passa på att söka. Här kan du läsa annonsen!

Återigen, tack! Vi hoppas att vi ses framöver i något sammanhang!

Kramar från Caroline och Lotta

Nu kööör vi! Vi har haft väldigt roligt under våra år tillsammans.
Cyklarna har använts flitigt när vi ska ta oss ut till verksamheterna för utbildning eller handledning.

”Flippan” har fått hänga med under alla våra 8 år. ”Kan du flippa dig?”

En kommentar

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.