Demensteamet Västerås Stad

För en god och säker demensvård

Bloggen har uppdaterats!

| Inga kommentarer

Hoppas allt är bra med er. Här är det full fart efter semestern. Vi är laddade för en ny termin och hoppas att vi kommer att ses i något sammanhang. Du vet väl att du kan höra av dig till oss om du har någon fråga eller fundering. Det är bara att slå oss en signal eller maila oss.

Hösten bjuder som vanligt på utbildningstillfällen i BPSD-registret och i kartläggningsverktyget Tidiga tecken. Aktuella utbildningstillfällen hittar du under respektive sida. Välkommen med din anmälan!

Vi anordnar sedan i våras utbildning i en modell som heter Stjärnmärkt. I den modellen kommer utbildningssatsningar fortsätta under hösten för Hagalidsgården, Vallonens äldreboende och Attendos hemtjänstområde 7. Är du intresserad av Stjärnmärkt är det bara att du hör av dig!

Samtalsgruppen för personer med demenssjukdom i tidig fas, som startade under våren, kommer fortsätta. Vi hoppas kunna starta upp ytterligare en grupp under hösten, förutsatt att vi har deltagare. Är du den vi söker eller känner du någon som kan vara intresserad, hör av er till oss!

Passa på och kika runt lite på sidorna i bloggen som har uppdaterats under försommaren och är det något du saknar är du välkommen att höra av dig.

Varma hälsningar från Lotta och Caroline i Demensteamet

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.